På vej mod markedet i Indonesien

Probiotics. Exhibition in Indonesia
Wellingo står klar på CBME-messen i Indonesien, for at dele budskabet om, hvordan mælkesyrebakterier kan medvirke til en gladere tarm og et forhåbentligt bedre immunforsvar hos babyer, børn og gravide

Mere end 200 virksomheder fra børne- baby- og graviditetsindustrien udstiller den 27. – 29. marts til CBME-messen i Jakarta i Indonesien, og Wellingo er selvfølgelig med.

– Det er nødvendigt, at vi er til stede der, hvor der sker noget i vores industri, og det gør der på CBME, fortæller Rendong li, Managing Director, Wellingo.

Wellingo har endnu ikke forretning i Indonesien, men håber på, at det bliver anderledes efter messen, der primært henvender sig til virksomheder.

– Formålet er skabe forretningskontakter, der kan hjælpe os med at finde frem til de rette forhandlere i Indonesien. Det netværk mangler vi nemlig i landet, fortæller Rendong Li.

Indonesien ligner på flere områder Kina, hvor Wellingos produkter allerede viser potentiale på markedet. Blandt andet derfor er Indonesien interessant.

– Indonesien har en stor befolkning med en høj fødselsrate, hvor en forholdsvis stor procentdel bliver udført ved kejsersnit. Særligt børn født med kejsersnit kan have glæde af mælkesyrebakterier, og derfor passer det godt ind i vores målgruppe. Dertil kommer, at de et- til treårige, som vi også har produkter til, udgør en stor del af befolkningen i forhold til i andre lande, siger Rendong Li, og fortsætter:

– Vi prioriterer at tage med til den her slags arrangementer fordi, det er her, vi kan møde de rigtige mennesker i branchen. Vi rejser den 24. og kommer hjem igen den 31., for vi håber, at vi også kan bruge dagene før og efter selve messen på at få nogle aftaler på plads med nogle kontakter, vi skal mødes med.

 

Læs mere om messen her

cbme indonesia probiotic exhibition

Wellingo Biotics

Wellingo er et dansk mælkesyrebakterie-brand. Vi tilbyder 4 forskellige produkter til gravide kvinder, spædbørn, kravlebørn og aktive børn.