Produkter

Wellingo Biotics

Kosttilskud med levedygtige mælkesyrebakterier til tarmfloraen. Produkterne er produkterne individuelt sammensat, og har hver sin kombination af mælkesyrebakterier og stammer. Indeholder mindst 1 milliard mælkesyrebakterier pr. daglig dosis. 

 

 

 

Hvorfor mælkesyrebakterier?

”Din mave er din anden hjerne” og ”gå med din mavefornemmelse”. Der findes mange ordsprog om maven, og det er ikke helt tilfældigt. 70-80% af dit immunforsvar er lokaliseret i mave-tarmsystemet, og det spiller derfor en stor rolle for vores samlede sundhed. Der lever milliarder af bakterier i vores tarmsystem, herunder forskellige slægter af mælkesyrebakterier, og det siges, at 2% af vores kropsvægt består af tarmbakterier. 

 

 

Udvalgte mælkesyrebakteriestammer

Du finder et samlet antal af seks forskellige udvalgte mælkesyrebakteriestammer i Wellingos produkter (Lactobacillus rhamnosus BIFOLAC™GG, Bifidobacterium animalis ssp. lactis BIFOLAC™12, Bifidobacterium lactis BL-04, Lactobacillus paracasei 8700:2, Lactobacillus plantarum HEAL9, Lactobacillus rhamnosus DSM 6594).

Disse mælkesyrebakteriestammer er nøje udvalgt og tilpasset fire grupper, som har et ønske om at supplere tarmfloraen med mælkesyrebakterier. Det kan være relevant for disse grupper at supplere med mælkesyrebakterier, da de gennemgår forandringer, som kan påvirke deres bakteriebalance i mave-tarmsystemet.

Vores MAMA produkt er sammensat af to forskellige stammer af Lactobacillus, som er tiltænkt den gravide kvinde, som ønsker at støtte immunforsvaret og diversiteten af mælkesyrebakterier i mave-tarmsystemet.

Stadie I er udviklet til spædbørn (0-6 mdr.) og sammensat af mælkesyrebakterietyperne Lactobacillus og Bifidobacterium, som virker i tyndtarmen og tyktarmen, og er klinisk bevist til at minimerer risikoen for infektioner og løs mave. Det samme gør sig gældende i Stadie III til aktive børn (36 mdr. +).

Stadie II indeholder en enkelt mælkesyrebakteriestamme af Lactobacillus, som er den oftest forekommende type af mælkesyrebakterier hos spædbørn og kravlebørn. Denne stamme øger antallet af Lactobacillus i mave-tarmsystemet og undersøgelser tyder på, at den kan være særligt fordelagtigt at give for tidligt fødte børn eller børn født ved kejsersnit.

Mælkesyrebakteriestammerne som er anvendt i Wellingos produkter er klinisk testede, og produkterne er fri for laktose, mælkeprotein, animalske ingredienser og gluten. Produkterne kan opbevares ved stuetemperatur, i køleskab og fryser. Ligeledes er de nemme at spise og rejse med.