Syv succesfulde dage i Indonesien

Der var stor interesse for Wellingos produkter på børne- baby- og graviditetsmessen, CBME, i Jarkarta, Indonesien

Hvad gør man for at få et netværk, der kan hjælpe med at få mælkesyrebakterier til småbørn og gravide ind på markedet i Indonesien? Rejser til Jakarta i Indonesien og har en stand på messen for børne-, baby og graviditetsindustien, CBME, naturligvis!

Derfor rykkede Wellingo i syv dage sidst i marts arbejdspladsen til Indonesien for at netværke.

– Messen er primært for virksomheder og aktører i branchen, så det var en oplagt mulighed for at møde potentielle samarbejdspartnere, der kan hjælpe os med at komme ind på markedet i Indonesien, fortæller Rendong Li, Managing Director, Wellingo, der oplevede stor interesse for Wellingo produkterne i Indonesien.

– Mange af dem, der er relevante for os, var på messen og besøgte vores stand. Vi blev også positivt overraskede over at møde folk, som potentielt kan hjælpe os ind på markeder i andre lande end Indonesien.

Det var første gang, Wellingo var på messe, men det bliver helt sikkert ikke sidste gang.

– Det har været rigtig spændende at møde andre aktører i branchen og fortælle om vores produkter ansigt til ansigt. Vi var de eneste på messen med mælkesyrebakterier, og vi fandt også ud af, at der ikke findes et produkt helt som vores i Indonesien, fortæller Rendong Li og fortsætter:

– Vi oplevede generelt et bredt kendskab til mælkesyrebakterier, så der var en god forståelse for, hvad vores produkter gør. Indoneserne kender bare mælkesyrebakterierne i andre former end pulver, for eksempel som noget, der er i yoghurt.

Der er ikke truffet nogen konkret aftale med samarbejdspartnere i Indonesien endnu, men kontakten er skabt, og det var det, Wellingo håbede på at få ud af rejsen.

– Vi er nu ved at følge op på det, vi havde med hjem, og håber at det senere vil ende ud i samarbejde med nogen, der kan importere og distribuere vores produkter i Indonesien. Det vigtigste er, at vi har fået nogle gode kontakter, og så glæder vi os til at få vores produkter ud på et bredere marked, lyder det fra Rendong Li.

Wellingo Biotics

Wellingo er et dansk mælkesyrebakterie-brand. Vi tilbyder 4 forskellige produkter til gravide kvinder, spædbørn, kravlebørn og aktive børn.